top of page

Tillbaka till

cateringstart

Vi har ett stort urval av plockmat som du kan välja mellan och kombinera för att skapa din egen cocktailmiddagsmeny.

​

Volymmässigt beror allt på om du vill att dina gäster bara ska knapra eller äta en fingerfood-middag. Som ett genomsnitt kan vi rekommendera 5-7 bitar av salta saker per person, till vilka du kan lägga till 2-3 bitar av söta saker per person (kolla vår Fika & kakor sektion).

​

Valet är inte begränsat till objekten nedan.

​

Gravad morot.jpeg
Plockmat

​

​

  • Fröknäcke med citron- och dillhummus dipp

  • Fröknäcke med tzatziki dipp

  • Fröknäcke med svart oliv tapenad dipp

  • Fröknäcke med rökt aubergine dip

​​​

  • Pizzarullar

  • Soltorkade tomatkräm bruschetta

  • Tapenade bruschetta

  • Tomat bruschetta

  • Mini muffins (oliv eller jalapeño eller soltorkade tomat)

  • Mini svamppizza

  • "Gravad morot" blini

  • "Tångkaviar röra" toast

  • Faux-gras toast med lök sylt

  • Mini quiche (grönsaker eller "Lorraine" eller tomat eller potatis)

  • Grillspett av körsbärstomater fyllda med vitlökskrämost

  • Grillspett av rostad potatis med dijonsås

  • Miniburgare

  • Gurka och kokos verrine

  • Morot och ingefära verrine

  • Gurkceviche, rökt färskost och tångkaviar verrine

Exklusive moms​

Pris per person

13:-

13:-​

13:-​

18:-

Pris per styck

22:-

22:-

22:-

22:-

27:-

27:-

27:-

27:-

27:-

31:-

31:-

31:-

45:-

45:-

45:-

45:-

Inklusive moms​

​

15:-​

15:-​

15:-​

20:-

​

25:-

25:-

25:-

25:-

30:-

30:-

30:-

30:-

30:-

35:-

35:-

35:-

50:-

50:-

50:-

50:-

Gravad morot.jpeg
Erikshjälpen.jpg
Verrines.JPG
bottom of page